Als ZZP'er

ZZP opdrachten

Ben je zzp’er in de zorg en op zoek naar opdrachten voor een bepaalde periode? Of geef je juist de voorkeur aan losse diensten? Bij Vitalis ben je aan het juiste adres. Wij werken direct samen met verzorgenden en verpleegkundigen, zonder tussenkomst van een bureau. Wij hebben opdrachten voor alle vormen van zorg binnen de ouderenzorg:

  • Thuiszorg
  • Somatiek
  • Psychiatrie
  • Psychogeriatrie
  • Revalidatie
  • Dagbesteding
Een medewerker van Vitalis en een oudere

FAIR

Eerlijke verbinders in de zorg

Vitalis is als organisatie aangesloten bij FAIR (Flexibele Arbeidsinzet In de Regio). Dit is een bemiddelaar voor zorg-zzp’ers in de regio Zuidoost-Brabant. Samen met een coöperatie van zorgorganisaties uit de hele sector probeert FAIR de regie op de arbeidsmarkt weer terug te pakken. Een flinke uitdaging, want het aantal bemiddelings- en uitzendbureaus in de zorg groeit enorm. Dit drijft de kosten voor de zorg onnodig op. Deze ontwikkeling wil FAIR graag een halt toeroepen.

FAIR richt zich op bestaande zzp’ers. De focus ligt op functies vanaf mbo-niveau 3. Denk aan verpleegkundigen en verzorgenden. Via de website brengt FAIR vraag en aanbod samen. Zzp’ers kunnen zich gratis inschrijven. Matching vindt plaats op basis van tarieven en kwalificaties.

Werk doen dat gelukkig maakt?

Bekijk onze vacatures! Of doe de Matchmaker en ontdek in enkele stappen of Vitalis bij jou past.

Op de hoogte blijven?

Maak een job alert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je inbox.