Werken

Baan in de zorg

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Denk dan eens aan Vitalis. Onze organisatie richt zich op welzijn, zorg en wonen in alle fases van het ouder worden. We hebben locaties in Eindhoven, Geldrop en Heerlen, waar ouderen op een prettige manier kunnen wonen met zorg.

Daarnaast bieden we op verschillende locaties in Eindhoven thuiszorg aan. Daarbij staat zelfstandig wonen centraal, met extra aandacht voor veiligheid, elkaar ontmoeten en samen activiteiten ondernemen. Bewoners in de wijk profiteren van een compleet pakket aan woon-, welzijns-, en zorgdiensten die erop gericht zijn om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen.

Een medewerkster en een oudere in de tuin

Werkvelden

Bij ons ben je aan het juiste adres voor een baan in de zorg. We hebben mooie functies op het gebied van:

Ouderen die nog thuis wonen, krijgen van ons zorg en ondersteuning. Ze kunnen rekenen op:

  •  hulp bij hun dagelijkse verzorging, zoals douchen en aankleden
  •  verpleegtechnische handelingen, zoals wondverzorging of injecties
  • ondersteuning bij pijnbestrijding en palliatieve zorg

De thuiszorg is georganiseerd op en rond verschillende Vitalis-locaties.

Op verschillende locaties bieden we somatische zorg. Op een 'afdeling somatiek' wonen ouderen die door lichamelijke klachten niet meer thuis kunnen wonen. Bijvoorbeeld omdat ze een beroerte hebben gehad of omdat ze MS of de ziekte van Parkinson hebben.

Op veel van onze locaties leveren we psychogeriatrische zorg (PG). Dit is zorg voor ouderen met psychische aandoeningen die invloed hebben op het cognitieve functioneren. Denk aan dementie. Hierbij vinden we het belangrijk dat de ouderen zo veel mogelijk de regie over hun eigen leven houden.

Onderdeel van PG zorg is psychiatrische zorg, we spreken dan over een PG + afdeling. Op 2 locaties bieden we psychiatrische zorg. Dit is speciaal voor ouderen die behalve lichamelijke zorg en begeleiding óók psychiatrische zorg en begeleiding nodig hebben. Denk aan ouderen met een psychiatrische aandoening, zoals depressie, angst, verslaving, een persoonlijkheidsstoornis of psychoses.

Vitalis is expert in ouderenrevalidatie. In onze revalidatiecentra begeleiden we ouderen die herstellen van een hersenbloeding, beroerte of heup- of knie-operatie. Doel is dat ze snel weer zelfstandig worden, zodat ze naar huis terug kunnen. Het verloop op een revalidatieafdeling is vrij hoog. Daardoor help je steeds nieuwe mensen. Dit maakt je werk interessant en afwisselend.

We bieden verschillende soorten dagbesteding, bijvoorbeeld bij ons Parkinson-expertisecentrum. Dagbesteding geeft ouderen die nog thuis wonen, structuur en houvast. Ze kunnen daardoor langer in hun eigen huis blijven wonen. Dagbesteding zorgt er ook voor dat mantelzorgers even hun handen vrij hebben. Dagbesteding is bedoeld voor ouderen met verschillende zorgvragen, van somatische tot psychogeriatrische zorgvragen.

Ook als je geen zorgachtergrond hebt, maar wél graag in de zorg wilt werken, biedt Vitalis volop mogelijkheden. We zoeken regelmatig collega’s voor:

  • facilitaire dienstverlening
  • horeca
  • management & directie
  • staf & administratie

Vitale teams

Als vitaal team draag je samen de verantwoordelijkheid. Die verantwoordelijkheid gaat ver: als team heb je taken, bevoegdheden en financiële middelen ter beschikking voor het totale proces van zorg en dienstverlening. Samen bepaal je de inhoud, stel je doelen en bedenk je hoe je die bereikt.

In een vitaal team halen gedreven professionals het beste in elkaar naar boven. Professionele en persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand. Dat is de teamspirit van Vitalis. Managers behouden eindverantwoordelijkheid, maar faciliteren, coachen en geven richting. 

Op die manier kunnen we goede zorg verlenen én het werk uitdagend en afwisselend maken. Dit zorgt ervoor dat jij werk kan doen dat gelukkig maakt. 

Twee medewerkers

Kunst & Cultuur

Kunst en cultuur vinden we ontzettend belangrijk. We geloven erin dat kunst verbindt. Niet per se dure schilderijen en klassieke opera’s, het gaat ons veel meer om de creativiteit die ook in jóu zit. Als je bij ons werkt, nodigen je we uit je eigen talenten en hobby’s mee te nemen.

Innovatie

We vinden het belangrijk om de juiste zorg te bieden. Nu en in de toekomst. Daarom zetten we vol in op innovatie, zodat jij als medewerker werk doet dat gelukkig maakt. 

Werk doen dat gelukkig maakt?

Bekijk onze vacatures! Of doe de Matchmaker en ontdek in enkele stappen of Vitalis bij jou past.

Op de hoogte blijven?

Maak een job alert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je inbox.