Over ons

De fijnste club om bij te werken

Medewerkers en vrijwilligers vormen de belangrijkste schakel om met elkaar de beste zorg en aandacht te bieden aan de ouderen die bij ons wonen en in de wijk. Bij Vitalis word jij als medewerker of als vrijwilliger gezien en gewaardeerd. We investeren graag in jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling en hebben aandacht voor jouw mentale en fysieke fitheid. We willen dat alle medewerkers en vrijwilligers bruisen van energie en zich vitaal voelen. Zodat jij je betrokken voelt bij de organisatie, je zin hebt om te gaan werken, plezier hebt op het werk en voldaan thuiskomt. Kortom, we willen voor jou de fijnste club om bij te werken zijn en doen wat nodig is om dat te bereiken.

Twee medewerkers lachen naar elkaar en hebben plezier

bij Vitalis

Werk doen dat gelukkig maakt

Vitale teams

Doordat we werken met vitale teams krijg je alle ruimte en het vertrouwen om jouw vak mensgericht uit te voeren en met jouw ideeën zaken echt voor elkaar te krijgen. Om werk te doen dat ertoe doet. Jij en je collega’s in het team vullen elkaar aan. Daarbij is iedereen uniek, is iedereen gelijk en kan iedereen zichzelf zijn.

Talenten benutten

Bij Vitalis kun je jouw eigen talenten en persoonlijkheid benutten in je werk en je verder ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. Niet alleen door het deelnemen aan trainingen en opleidingen via de Vitalis Academie maar ook door coaching en mentoring. Daarnaast doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij eigen regie hebt over jouw werk-privébalans en jouw werk aansluit op jouw leven. Zodat je werk doet dat gelukkig maakt.

Twee medewerkers drinken koffie met een oudere

Werk doen dat gelukkig maakt?

Bekijk onze vacatures! Of doe de Matchmaker en ontdek in enkele stappen of Vitalis bij jou past.

Op de hoogte blijven?

Maak een job alert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je inbox.