Vrijwilligers

Vitalis is altijd op zoek naar vrijwilligers

Heb je een paar uur per week over en wil je die zinvol invullen? Kom dan als vrijwilliger bij Vitalis werken en lever een waardevolle bijdrage aan het leven van ouderen.

Heb je affiniteit met ouderen en ben je ouder dan 13? Ben je nieuwsgierig naar de ouderenzorg en vooral enthousiast?

Dan is Vitalis op zoek naar jou. Een beroepsopleiding heb je niet nodig. Het maakt ook niet uit wie je bent, wat je doet of hoe oud je bent. Jouw talenten vinden we veel belangrijker.

Een vrijwilliger en een oudere

Wat krijg je ervoor terug?

Vrijwilligerswerk doen geeft veel voldoening. Binnen Vitalis heerst een leuke sfeer. Je doet nieuwe contacten op én je kunt je verder ontplooien. Bijvoorbeeld via scholing. Als je onze vrijwilligersovereenkomst tekent, dan:

  • krijg je begeleiding van je eigen contactpersoon. Bij deze medewerker kun je terecht voor al je vragen en advies
  • word je onderdeel van een team, waarbij jouw mening en ideeën tellen
  • ontvang je een vrijwilligersvergoeding
  • krijg je aan het einde van het jaar en op andere momenten een leuke attentie


Goed om te weten: de organisatie is eindverantwoordelijk voor de cliëntveiligheid.

Verklaring Omtrent het Gedrag

Als vrijwilliger in de ouderenzorg krijg je te maken met een kwetsbare doelgroep. Daarom vragen wij altijd een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). De aanvraag daarvan regelen we samen. Vitalis vergoedt de kosten.

Gebruik je talent als vrijwilliger

Vrijwilligerswerk doen is niet alleen fijn voor een ander, maar ook voor jezelf. Het geeft veel voldoening en je kunt er al je talenten in kwijt. Heb je een bepaalde hobby? Misschien kun je die samen met de ouderen uitoefenen. Of je onderneemt samen leuke dingen, zoals een bezoekje aan het theater of de bioscoop. Ook hulp bij de dagelijkse dingen wordt erg gewaardeerd. Denk aan boodschappen doen of een stukje wandelen.

Aarzel niet en meld je vandaag nog aan als vrijwilliger. Er is altijd een locatie bij jou in de buurt. Je bent van harte welkom. Bekijk hier ons locatieoverzicht   

Een oudere en vrijwilliger op de duofiets

Maak impact met je bedrijf bij Vitalis!

Wij nodigen bedrijven en organisaties van harte uit om zich een ochtend of middag vrijwillig in te zetten bij Vitalis. Meelopen in de ouderenzorg is niet alleen een leuke activiteit voor jou en je collega's. Je laat óók zien dat je bedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt. Naast een bijzondere dag voor jullie, bezorg je ouderen een geluksmoment.

We ontzorgen je volledig
Wij doen er alles aan om iedereen een onbezorgde en leuke dag te bezorgen. Daarom regelen wij alle praktische zaken en deskundige begeleiding. Zo geniet iedereen zorgeloos van de dag. Het enige wat je bedrijf hoeft te doen is de kosten op zich nemen. Dit geldt voor zowel je collega's als de ouderen. Laten we samen het verschil maken. Voor jou, je medewerkers én de ouderen. Wij zorgen voor de organisatie en begeleiding; jullie zorgen voor de glimlach. Doen!

Interesse?

Neem contact op met Esther Hofstede! Stuur een whatsappje of mail.

Werk doen dat gelukkig maakt?

Bekijk onze vacatures! Of doe de Matchmaker en ontdek in enkele stappen of Vitalis bij jou past.

Op de hoogte blijven?

Maak een job alert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je inbox.