Samen

Vitalis

De fijnste club om bij te werken

Wist je dat...

  • Onze bevlogenheid in 2023 toenam van 86% naar 89% volgens de Vitalis Vitaal Meting? Elk jaar geven steeds meer collega's aan dat ze de kans krijgen om te groeien en fouten mogen maken.
  • We een 8,7 scoorden in de Vernet Health Ranking? Dit betekent dat we landelijk één van de besten zijn als het gaat om laag ziekteverzuim en duurzame inzetbaarheid van medewerkers.
  • We als FAIR koploper de regie over de flexibele arbeidsinzet (ZZP-ers) terugpakken? Hiervoor hebben we minder bemiddelings- en uitzendbureaus nodig. Daardoor dalen de kosten en hebben we meer vaste gezichten voor ouderen.
  • De arbeidsinspectie erg positief was tijdens hun bezoeken? Ze bezochten verschillende locaties om te beoordelen hoe wij omgaan met wetten, besluiten en regelingen voor medewerkers.
  • Onze hoge kwaliteit van zorg beloond is met het PREZO keurmerk? PREZO gaat uit van de ervaringen en behoeftes van ouderen. Wat vinden zij van hun woon- en leefsituatie? En van hun deelname aan de samenleving? Vragen die goed aansluiten bij wat ouderen nodig hebben om gelukkig ouder te worden.
  • Alle locaties het zilveren certificaat op de Milieuthermometer Zorg gehaald hebben? Dit certificaat is onderdeel van de Green Deal. Tijdens de audit bleek dat steeds meer medewerkers enthousiast zijn over onze gestelde duurzaamheidsdoelstellingen.

Dankjewel topper!

Zowel onze medewerkers als externe organisaties laten zien dat Vitalis de fijnste club is om bij te werken. Dat we het zo goed doen, hebben we aan jou te danken. Want alleen samen komen we tot deze mooie resultaten.

Geniet daarom als dank voor jouw bijdrage aan Vitalis van deze lekkere traktatie. Samen werken we aan de kunst van gelukkig ouder worden en doen we werk dat gelukkig maakt.

De traktaties zijn speciaal voor ons gemaakt door de Voedselapotheek. De Voedselapotheek maakt traktaties die gezond(er) én lekker zijn. Dat vinden wij belangrijk. Zo houden we onze vitale teams fit!

Samen werk doen dat gelukkig maakt | Vitalis