Leren

Een baan, opleidingsplek of stage bij Vitalis?

Bij Vitalis werken enthousiaste zorgverleners samen in hechte teams. Op elke locatie hebben die teams hun eigen werkwijze en specialisaties, maar overal geldt de kracht van de samenwerking.

Die maakt het werk leuker én beter, want we willen dat iedereen zijn eigen talenten en persoonlijkheid kwijt kan in het veelzijdige werk. Daarvoor maken we ruimte. Die open leercultuur is typisch Vitalis. Professionele en persoonlijke ontwikkeling gaan bij ons hand in hand. Telkens zoeken we verbinding met bewoners en met elkaar. Dat is de teamspirit van Vitalis!

een medewerker met een vr bril

Vitalis Academie

Van en mét elkaar leren. Dat staat centraal binnen Vitalis. De Vitalis Academie ondersteunt je daarbij. Via de academie volg je vakinhoudelijke en persoonsgerichte trainingen. De rest leer je in de praktijk: van je collega’s en door zelf te doen. Elke dag werken en leren vinden we bij Vitalis belangrijk.

Opleidingsplekken

Kom je bij ons werken als BBL-leerling? Dan maak je kennis met de verschillende soorten zorg die wij bieden. Je gaat 1 dag in de week naar school. Daarnaast werk je bij Vitalis in de zorg.

Twee medewerkers groeten oudere

Stage

Naast je voltijdopleiding (BOL) kun je voor een langere of kortere periode stage lopen bij Vitalis. Tijdens je stage krijg je begeleiding van werkbegeleiders, praktijkopleiders of praktijkleercoaches. Afhankelijk van je leerjaar ontdek je in de praktijk zelf hoe het is om in de zorg te werken.
 

Werk doen dat gelukkig maakt?

Bekijk onze vacatures! Of doe de Matchmaker en ontdek in enkele stappen of Vitalis bij jou past.

Op de hoogte blijven?

Maak een job alert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je inbox.