Weet jij al wat je gaat doen deze zomer?

Op vakantie met je vrienden, wat festivals bezoeken, lekker chillen aan het strand of een terrasje pakken in de stad. Met een vakantiebaan bij Vitalis kun je lekker bijverdienen én je houdt genoeg tijd over om leuke dingen te doen deze zomer! 

  • Ben jij 16 jaar of ouder
  • Minimaal 40 uur beschikbaar verspreid over de vakantieperiode en
  • Vind je het leuk om ouderen een fijne zomer te bezorgen?

Dan hebben wij de ideale vakantiebaan voor jou!

Meld je aan voor één van onderstaande speeddate events. 
We vertellen je dan meer over Vitalis en de vakantiebanen die we voor je hebben. Jij op jouw beurt laat ons weten wat je zoekt, op welke locatie je wil werken (dit hoeft dus niet de locatie van de speeddate te zijn), wanneer je beschikbaar bent en hoeveel uur je kunt werken en ter plekke maken we jouw vakantiecontract in orde. Lekker snel geregeld, toch?

De speeddate events vinden plaats op:

  • 3 april locatie Brunswijck - inloop van 16:00 tot 19:00 uur
  • 18 april locatie de Horst/Kronehoef - inloop van 16:00 tot 19:00 uur
  • 1 mei locatie Berckelhof - inloop van 16:00 tot 19:00 uur
  • 10 mei locatie Wissehaege - inloop van 16:00 tot 19:00 uur
  • 25 mei locatie Wilgenhof - inloop van 16:00 tot 19:00 uur
  • 15 juni locatie Vonderhof - inloop van 16:00 tot 19:00 uur

Ik wil me aanmelden

Wil je graag als vakantiekracht bij Vitalis aan de slag, maar is het voor jou niet mogelijk om naar één van bovenstaande speeddates te komen, vul dan dit sollicitatieformulier in. Je ontvangt snel een reactie van ons.

Heb je eerst nog een vraag?

Bel of stuur dan een WhatsApp berichtje naar Cindy Martes-Elbers (recruiter) via 06-36370441. Je kunt haar ook een e-mail sturen: flex@vitalisgroep.nlVakantiekracht 16+

Als vakantiekracht werk je in de horeca, welzijn of huishoudelijk onderhoud. Je zorgt voor een hapje en een drankje in één van onze horecagelegenheden op de locatie, je helpt in de huiskamer bij de eetmomenten en maakt het daar gezellig voor de bewoners of je zorgt voor de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden op de afdelingen. Jouw werktijden zijn afhankelijk van je functie en de locatie, maar je houdt genoeg tijd over om te chillen met je vrienden en te genieten van je vakantie!


Zorgstudent

Volg jij een zorgopleiding en wil je lekker bijverdienen met toeslagen in de avond en in het weekend? Van wijkzorg tot intensieve zorg en van revalidatie tot zorg in onze residenties: je kunt al direct ondersteunend in de zorg aan de slag. Je geeft onze bewoners persoonlijke aandacht, je helpt mee met het opmaken van het bed, je ondersteunt bij de ADL zorg en je mag bepaalde medische handelingen uitvoeren. Natuurlijk afhankelijk van de kennis en ervaring die je al hebt opgedaan tijdens je studie. 

Klinkt dit als de ideale bijbaan voor jou? Solliciteer dan direct of neem voor meer informatie contact op met Mandy Peters (recruiter). Je kunt haar telefonisch of via WhatsApp bereiken op 06-10473613 of stuur een mail naar werken@vitalisgroep.nl

Aanmeldformulier

Ik wil me graag aanmelden voor het volgende speeddate event: