Psychogeriatrie

Binnen de psychogeriatrie zijn er verschillende soorten ondersteuning mogelijk. Bij beginnende dementie helpen we graag met passende zorg aan huis. En als zelfstandig wonen niet meer gaat, bieden wij een warm thuis op één van onze locaties.

Als lid van het vaste zorgteam stel je samen met de cliënt, mantelzorgers en eventueel andere behandelaren een plan op. Doel is om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen, vertrouwde patronen en gebruiken van iedere individuele cliënt.

Ook zijn er verschillende activiteitenprogramma’s voor zowel de cliënten thuis als de bewoners van één van onze locaties.

Naast het bieden van de beste mogelijke lichamelijke zorg, zet je je voor de volle 100% in om iedere cliënt een fijne oude dag te bezorgen, met kleine geluksmomenten die het verschil maken.

Kleinschalig wonen

Vitalis biedt ook intensieve zorg aan kleine groepen ouderen die graag zelfstandig wonen. Dat kan op verschillende Vitalis-locaties door heel Eindhoven.

Ook als de gezondheid van cliënten achteruit gaat, blijven ze daar wonen. Al dan niet met hun partner. Aan deze mensen bied je niet alleen de beste zorg, maar ook een prettige leefomgeving.

Als je op een van deze locaties werkt, sta je als team garant voor een hoge kwaliteit van zorg en veiligheid.

Je creëert een huiselijke omgeving waarin je de cliënten zoveel mogelijk betrekt bij de dagelijkse klusjes als tafel dekken, afwassen en indien mogelijk koken. Mooi aan het werken op kleinschalig woonlocaties, is de veelzijdigheid en flexibiliteit. Je kunt er al je warmte, vakkundigheid en enthousiasme in kwijt.

 

Bekijk de vacatures

Werken bij Vitalis

  • Werken met en voor ouderen en kwetsbare doelgroepen
  • Kleine teams die dichtbij de bewoner staan
  • Eigen verantwoordelijkheid met vitale teams
  • Nascholing, verdieping en inspiratie bij Vitalis Academie
Meer over werken bij Vitalis  ›