Intra- en extramurale thuiszorg

Altijd flexibel, dichtbij en vertrouwd; zo leveren wij graag zorg aan huis. Onze verzorgenden en verpleegkundigen werken in vaste wijkteams, ideaal om onze cliënten persoonlijk te leren kennen en snel te kunnen schakelen wanneer nodig.

Binnen een vaste dagplanning bezoek je de cliënten achter hun eigen voordeur en geef je zorg, ondersteuning en stimulering in mobiliteit, geheugen en zelfredzaamheid. 

Thuiszorg lever je – zoals de naam al zegt – bij de cliënt thuis. Dit kan in de wijk, maar ook intramuraal onder één dak binnen een Vitalis Wijk-locatie.

Thuiszorg is een bijzondere manier om je vak uit te oefenen: je stapt in het dagelijks leven van mensen en hebt met veel verschillende mensen persoonlijk contact. Naast ADL-assistentie verleen je de nodige verpleegtechnische handelingen en draag je bij aan een prettige oude dag van je cliënten.

Ook biedt Vitalis een breed scala aan welzijnsactiviteiten, zoals bijvoorbeeld dagbesteding voor dementerende ouderen, die je doelgericht activeert en begeleidt.

Ons doel is om mensen zo lang mogelijk veilig, zelfstandig en prettig te laten wonen in hun eigen vertrouwde omgeving.

 

Bekijk de vacatures

Werken bij Vitalis

  • Werken met en voor ouderen en kwetsbare doelgroepen
  • Kleine teams die dichtbij de bewoner staan
  • Eigen verantwoordelijkheid met vitale teams
  • Nascholing, verdieping en inspiratie bij Vitalis Academie
Meer over werken bij Vitalis  ›

Speeddate

Nieuwsgierig naar werken bij Vitalis, maar nog zoekende naar hoe en wat? Kom dan eens langs voor een korte kennismaking met een van onze recruiters. Zij gaan graag met je in gesprek om met jou te ontdekken of en hoe Vitalis bij jou past. We zien je graag!

Vraag Speeddate aan  ›