Opdrachten ZZP'ers
We gaan direct de samenwerking aan met zelfstandigen

Ben je zelfstandige en op zoek naar mooie opdrachten? Wij gaan graag rechtstreeks met Verzorgenden en Verpleegkundigen die werken als ZZP'er de samenwerking aan!

Of je nu op zoek bent naar opdrachten voor een bepaalde periode of de voorkeur hebt voor het invullen van losse diensten. Vitalis heeft opdrachten op 22 locaties in Eindhoven en biedt een grote diversiteit aan banen aan in alle fases van de ouderenzorg.

  • Somatiek
  • Revalidatie
  • Psychogeriatrie
  • Wijkzorg

Op dinsdag 26 maart (19.00 - 21.00) organiseren we een informatiebijeenkomst speciaal voor ZZP'ers (Verzorgenden IG en Verpleegkundigen)!

Je ontvangt dan uit de eerste hand informatie over hoe jij als ZZP ‘er rechtstreeks je opdrachten kunt inplannen bij onze organisatie. Na een presentatie is er ook uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen aan experts. De bijeenkomst is uiteraard vrijblijvend. De informatiebijeenkomst zal plaatsvinden op onze locatie Peppelrode (Ds Theodor Fliednerstr 5, 5631 BM Eindhoven)

Interesse? Schrijf je dan direct in. Uiterlijk een week van te voren ontvang je van ons de bevestigingsinformatie.

Schrijf je direct in voor de infomatiebijeenkomst!

Wil je liever een persoonlijke kennismaking? Onder het genot van een kop koffie of thee gaan we graag samen met jou kijken welke mogelijkheden er zijn tussen jouw agenda en wensen en onze teams. Neem dan eens contact op met Cindy Elbers via c.elbers@vitalisgroep.nl of 040-2933210.


'Via mijn netwerk hoorde ik dat je ook bij Vitalis als zzp’er aan de slag kon, rechtstreeks! Zo kwam ik terecht bij Vitaalflex, zij regelen o.a. alles omtrent zzp’en bij de organisatie. Dat bevalt me erg goed. Ik sta als ondernemer direct in contact met de organisatie en dat zorgt voor een vertrouwde en soepele samenwerking. Ik kan zelf via een systeem reageren op de openstaande diensten." Lees hier het hele verhaal van Maryam>>
Werken bij Vitalis

  • Werken met en voor ouderen en kwetsbare doelgroepen
  • Kleine teams die dichtbij de bewoner staan
  • Eigen verantwoordelijkheid met vitale teams
  • Nascholing, verdieping en inspiratie bij Vitalis Academie
Meer over werken bij Vitalis  ›