Opdrachten ZZP'ers
We gaan direct de samenwerking aan met zelfstandigen

Ben je zelfstandige en op zoek naar mooie opdrachten? Wij gaan graag rechtstreeks met Verzorgenden en Verpleegkundigen die werken als ZZP'er de samenwerking aan!

Of je nu op zoek bent naar opdrachten voor een bepaalde periode of de voorkeur hebt voor het invullen van losse diensten. Vitalis heeft een groot anbod aan opdrachten op 22 locaties in Eindhoven en biedt een grote diversiteit aan banen aan in alle fases van de ouderenzorg.

  • Somatiek
  • Revalidatie
  • Psychogeriatrie
  • Wijkzorg

Op 7 november (19.00 - 21.00) organiseren we een informatiebijeenkomst speciaal voor ZZP'ers.

Je ontvangt dan uit eerste hand informatie over het werken als ZZP'er. Na een presentatie is er ook uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen aan experts. De bijeenkomst is uiteraard vrijblijvend. De informatiebijeenkomst zal plaatsvinden op onze locatie Engelsbergen / Parc Gender (Maria van Bourgondiëlaan 8 in Eindhoven).

Interesse? Schrijf je dan direct in. Uiterlijk een week van te voren ontvang je van ons de bevestigingsinformatie.

Schrijf je direct in voor de infomatiebijeenkomst!

Wil je liever een persoonlijke kennismaking? Onder het genot van een kop koffie of thee gaan we graag samen met jou kijken welke mogelijkheden er zijn tussen jouw agenda en wensen en onze teams. Neem dan eens contact op met Cindy Elbers via c.elbers@vitalisgroep.nl of 040-2933210.


'Toen kwam de ommezwaai. Dit is de zorg die ik wil bieden. Kwalitatieve goede zorg die écht afgestemd is op de wensen en behoeftes van de cliënt. De dag erna heb ik mijn ontslag ingediend en heb ik me ingeschreven als zzp-er bij de Kamer van Koophandel: Nancy Hanegraaf Samenzorg was een feit!" Lees het hele verhaal van Nancy!

Werken bij Vitalis

  • Werken met en voor ouderen en kwetsbare doelgroepen
  • Kleine teams die dichtbij de bewoner staan
  • Eigen verantwoordelijkheid met vitale teams
  • Nascholing, verdieping en inspiratie bij Vitalis Academie
Meer over werken bij Vitalis  ›