Vitale teams

Bij Vitalis bouwen we voortdurend aan ‘vitale teams’. Als vitaal team ben je samen verantwoordelijk voor een aantal cliënten. Die verantwoordelijkheid gaat ver:  als team heb je taken, bevoegdheden en financiële middelen ter beschikking voor het totale proces van zorg en dienstverlening.

Als vitaal team ben je samen verantwoordelijk voor jullie cliënten. Die verantwoordelijkheid gaat ver:  als team heb je taken, bevoegdheden en financiële middelen ter beschikking voor het totale proces van zorg en dienstverlening. Samen beslis je over de inhoud van het werk, wat je wilt bereiken en hoe je dat voor elkaar krijgt.

 Wij zijn ervan overtuigd dat we op die manier de beste zorg verlenen èn het werk uitdagend en afwisselend maken. Er is ruimte voor vernieuwing en alle aandacht gaat naar de werkvloer.

In een vitaal team houden gedreven professionals rekening met elkaar; ze halen het beste in elkaar naar boven. Professionele en persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand. Dat is de teamspirit van Vitalis.

Werken bij Vitalis

  • Werken met en voor ouderen en kwetsbare doelgroepen
  • Kleine teams die dichtbij de bewoner staan
  • Eigen verantwoordelijkheid met vitale teams
  • Nascholing, verdieping en inspiratie bij Vitalis Academie
Meer over werken bij Vitalis  ›