Over Vitalis

Bij Vitalis willen we bijdragen aan een mooie oude dag voor onze cliënten. Elke dag weer. We werken in hechte en diverse teams waarin ieders talent de ruimte krijgt. Professionele en persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand.

Wij zijn de expert in alle fases van de ouderenzorg. We doen dit vanuit het doel dat mensen bij ons gelukkig oud zijn. Dat bereiken is soms een hele kunst. Op 22 locaties verspreid over Eindhoven maken we ons daarom sterk voor onze ambitie: de kunst van gelukkig oud zijn. Bij Vitalis doet iedereen ertoe, iedereen doet mee en iedereen doet zoveel mogelijk zelf. 

Ertoe doen

Vitalis wil als werkgever oog hebben en houden voor jouw talenten, voor jouw doorgroeimogelijkheden. Samen staan we voor een klus die we op hoog niveau willen uitvoeren. Daarvoor is jouw professionele inbreng nodig. Via de Vitalis Academie bieden we nascholing, verdieping en inspiratie. We stimuleren creativiteit, zodat je ook minder voor de hand liggende talenten durft en kunt inzetten. We zien graag dat je ál je talenten gebruikt.

Zelf doen

Het uitgangspunt van Vitale Teams: Vitalis geeft medewerkers ruimte om zaken zelf te regelen en zo levenskwaliteit aan cliënten te bieden. We verwachten dan ook van medewerkers van Vitalis dat ze de ruimte nemen: een actieve houding, zelf doen, initiatief nemen.

Meedoen

Je bent deel van een team. Je kunt en mag terugvallen op anderen. Sterker nog, we verwachten dat ook van onze medewerkers. Samen weet je meer, samen kun je meer.

Werken bij Vitalis

  • Werken met en voor ouderen en kwetsbare doelgroepen
  • Kleine teams die dichtbij de bewoner staan
  • Eigen verantwoordelijkheid met vitale teams
  • Nascholing, verdieping en inspiratie bij Vitalis Academie
Meer over werken bij Vitalis  ›