Over Vitalis

Bij Vitalis willen we bijdragen aan een mooie oude dag voor onze cliënten. Elke dag weer. We werken in hechte en diverse teams waarin ieders talent de ruimte krijgt. Professionele en persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand.

Ons motto is ‘ertoe doen, zelf doen en meedoen’. Dat geldt niet alleen voor de manier waarop wij tegen de ouderenzorg aankijken, maar ook voor de manier waarop we met elkaar omgaan.

Ertoe doen

Vitalis wil als werkgever oog hebben en houden voor jouw talenten, voor jouw doorgroeimogelijkheden. Samen staan we voor een klus die we op hoog niveau willen uitvoeren. Daarvoor is jouw professionele inbreng nodig. Via de Vitalis Academie bieden we nascholing, verdieping en inspiratie. We stimuleren creativiteit, zodat je ook minder voor de hand liggende talenten durft en kunt inzetten. We zien graag dat je ál je talenten gebruikt.

Zelf doen

Het uitgangspunt van Vitale Teams: Vitalis geeft medewerkers ruimte om zaken zelf te regelen en zo levenskwaliteit aan cliënten te bieden. We verwachten dan ook van medewerkers van Vitalis dat ze de ruimte nemen: een actieve houding, zelf doen, initiatief nemen.

Meedoen

Je bent deel van een team. Je kunt en mag terugvallen op anderen. Sterker nog, we verwachten dat ook van onze medewerkers. Samen weet je meer, samen kun je meer.

Werken bij Vitalis

  • Werken met en voor ouderen en kwetsbare doelgroepen
  • Kleine teams die dichtbij de bewoner staan
  • Eigen verantwoordelijkheid met vitale teams
  • Nascholing, verdieping en inspiratie bij Vitalis Academie
Meer over werken bij Vitalis  ›