Werken en leren

Bij Vitalis werken enthousiaste zorgverleners samen in hechte teams. Op elke locatie hebben die teams hun eigen werkwijze en specialisaties, maar overal geldt de kracht van de samenwerking.

Die maakt het werk leuker èn beter, want we willen dat iedereen zijn eigen talenten en persoonlijkheid kwijt kan in het veelzijdige werk. Daarvoor maken we ruimte. Die open leercultuur is typisch Vitalis: Professionele en persoonlijke ontwikkeling gaan bij ons hand in hand. Telkens zoeken we verbinding met bewoners en met elkaar. Dat is de teamspirit van Vitalis!

Bekijk alle vacatures

Vitalis Academie

Binnen Vitalis leren medewerkers van en met elkaar. De Vitalis Academie ondersteunt hierin. Je krijgt zowel vakinhoudelijke als persoonsgerichte trainingen aangeboden. Elke dag werken én leren is onze moraal.

Meer over Vitalis Academie »

Opleidings- en stageplekken

Als lerende organisatie zetten wij ons graag in voor het opleiden van zorgmedewerkers met stageplaatsen en leerwerkplekken voor werken in de zorg. Zo slaan we als organisatie een de brug tussen studie en praktijk.

Meer over Opleidings- en stageplekken »

Vitale teams

Bij Vitalis bouwen we voortdurend aan ‘vitale teams’. Als vitaal team ben je samen verantwoordelijk voor een aantal cliënten. Die verantwoordelijkheid gaat ver:  als team heb je taken, bevoegdheden en financiële middelen ter beschikking voor het totale proces van zorg en dienstverlening.

Meer over Vitalis teams »

Vitaal Flex

Je werk en privé in balans, dat is het motto van Vitaal Flex. Vitaal Flex is het flexbureau van Vitalis en zorgt er iedere dag voor dat er flexkrachten ingezet worden op de diverse locaties van Vitalis in Eindhoven.

Meer over Vitaal Flex »

Kunst en cultuur

Binnen Vitalis vinden we kunst en cultuur ontzettend belangrijk. Niet per se dure schilderijen en klassieke opera’s, het gaat ons veel meer om de creativiteit die ook in jóu zit. Als je bij ons werkt, nodigen je we uit je eigen talenten en hobby’s mee te nemen.

Meer over Kunst en cultuur bij Vitalis »

Hard werken èn lachen met elkaar

Lees het verhaal van Myrilanda ›

Dan zie je gezichten weer stralen

Lees het verhaal van Monique ›

Om succesvol te zijn, moet je geduld en inlevingsvermogen hebben

Bekijk het verhaal van Anne ›

Onze locaties

Vitalis heeft een groot en divers aanbod van meer dan 20 woonvoorzieningen in Eindhoven, en een mooie residentie in Heerlen. We bieden thuiszorg, dagbehandeling, maar ook intensieve behandeling, revalidatie en langdurige zorg. Hier vind je een compleet overzicht met korte beschrijving per locatie.

Bekijk alle locaties ›