Maak gebruik van jouw talenten: word vrijwilliger bij Vitalis

Wil je graag iets betekenen voor anderen? Zoek je voor een paar uur per week een zinvolle invulling? Heb je affiniteit met ouderen en ben je vooral enthousiast? Ga dan aan de slag als vrijwilliger bij Vitalis en lever een waardevolle bijdrage aan het leven van ouderen.

Vrijwilligers

Heb je affiniteit met ouderen? Ben je ouder dan 16? Ben je iemand die op tijd komt, evenwichtig is en vooral enthousiast? Dan kun je bij Vitalis aan de slag. Een beroepsopleiding heb je niet nodig. Jouw talenten zijn belangrijk. Het maakt niet uit in welke levensfase je bent.

Wat kan ik doen?

Er zijn bij Vitalis heel veel mogelijkheden voor vrijwilligers. Van het tappen van een biertje achter de bar, tot het helpen in een van onze huiskamers of het begeleiden van een activiteit. Je kunt als vrijwilliger op diverse plaatsen actief zijn of binnen een van de vele locaties van Vitalis. En je bent altijd meer dan welkom.

Wat krijg je ervoor terug?

Het werken als vrijwilliger geeft veel voldoening en waardering. Er heerst een leuke sfeer. Je doet nieuwe contacten op. Je kunt je ook verder ontplooien, bijvoorbeeld via scholing. Met onze vrijwilligersovereenkomst ben je verzekerd voor wettelijke aansprakelijkheid en ongevallen tijdens jouw aanwezigheid. Verder heb je recht op een tegemoetkoming in de onkosten. En je hebt, net als de vaste medewerkers, recht op de voordelen van ‘Vitalis Benefits - Wegnahetwerk’.
Kom eens praten. Dan bespreken we de mogelijkheden. Want het maakt niet uit in welke levensfase je bent, of hoeveel uur je beschikbaar bent, het gaat om jouw talenten.

Verklaring Omtrent Gedrag

Omdat je als vrijwilliger in de ouderenzorg te maken hebt met een kwetsbare doelgroep, is een Verklaring Omtrent het Gedrag noodzakelijk. De aanvraag regelen we samen en de kosten hiervan vergoedt Vitalis.

Het geeft zoveel voldoening

Werken als vrijwilliger geeft niet alleen de oudere veel voldoening, maar ook de vrijwilliger. Eigen talenten kunnen worden ingezet om samen een hobby uit te oefenen. Of je onderneemt leuke dingen met elkaar, zoals een bezoek aan een theater of film. Ook de dagelijkse bezigheden zoals boodschappen doen of een stukje wandelen zijn zo welkom. Twijfel niet en probeer het gewoon.


Klaar om te ontdekken of werken in de ouderenzorg bij Vitalis WoonZorg Groep helemaal jouw ding is?

Ik wil vrijwilliger worden

Werken bij Vitalis

  • Werken met en voor ouderen en kwetsbare doelgroepen
  • Kleine teams die dichtbij de bewoner staan
  • Eigen verantwoordelijkheid met vitale teams
  • Nascholing, verdieping en inspiratie bij Vitalis Academie
Meer over werken bij Vitalis  ›